Hamarcon neemt het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw jacht.

Wij zorgen ervoor dat uw jacht de juiste zorg krijgt. Dat kan al starten vanaf de tekentafel met advisering en engineering of tijdens de bouw als adviseur of project manager. Verder bieden we jacht management diensten op het gebied van technisch onderhoud, kwaliteits- en veiligheidsmanagement en crewing.

Hamarcon neemt het werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw jacht.

Een onafhankelijke en vakbekwame blik als bondgenoot voor een succesvol nieuwbouw project

Nieuwbouw supervisie

De bouwen een jacht is een grote investering en een complex proces. Als adviseurs en vertegenwoordigers van eigenaren kunnen wij u helpen door uw project van ontwerp tot oplevering te begeleiden. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar de uitvoerende partijen in de vorm van technische specificaties. Onderhandelingen met de werf of onderaannemers kunnen wij namens u voeren. Wij vertegenwoordigen uw belang en kunnen fungeren als coördinator voor ontwerpers, werf, classificatiebureaus, leveranciers, bemanning en anderen die bij uw project betrokken zijn. Wij kunnen namens u sturen op timings en kosten. Kortom, ons uiteindelijke doel is dat de bouw van uw nieuwe jacht spannend, plezierig en stressvrij is, terwijl u volledige controle over elk detail heeft.

 Nieuwbouw supervisie

Hulp nodig bij Nieuwbouw supervisie?
Wij helpen u graag verder.

contact

Onze betrokkenheid en expertise als aanjager voor een succesvol refit project

Refit management

Het laten verbouwen (refit) van een bestaand jacht vraagt veel voorbereiding en het maken van de juiste keuzes in zowel uitvoerende partijen, constructies als materialen. Hamarcon kan de zorg en begeleiding hiervan uit handen nemen. Dat kan in de vorm van advisering of concreet als project manager zorg dragen voor aansturing van de werf en/of onderaannemers. Wij kunnen de coördinatie uit handen nemen en uw belang vertegenwoordigen.

Refit management

Hulp nodig bij Refit?
Wij helpen u graag verder.

contact

Full-service technische support: wereldwijd en 24/7

Technical support

Wij bieden 24/7 technische ondersteuning. Voor regulier onderhoud en voor trouble-shooting. Hiervoor werken wij samen met een netwerk van ervaren, vakbekwame engineers en specialisten. Dit is noodzakelijk vanwege de technische complexiteit en de noodzakelijke snelheid van handelen in het geval van storingen. Hierdoor hebben wij toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring die veelal vereist is. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de reguliere onderhoudswerkzaamheden zoals een kort bezoek aan een drydock of voor een eenvoudige scrub en een nieuwe anti-fouling. Na een vaarseizoen kunnen wij ook de boot inspecteren en een rapport opstellen met geadviseerde ‘winter’ werkzaamheden. De uitvoering hiervan kunt u ook met een gerust hart bij ons neerleggen.

Technical support

Hulp nodig bij Technical support?
Wij helpen u graag verder.

contact

De veiligheid van de eigenaar, gasten en crew en het waardevolle jacht staan voorop.

Safety & Compliance

Wij kunnen helpen bij de ontwikkeling van management systemen. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een ISM handboek met bijbehorende procedure en safety checklists. We bieden maatwerk en werken hierbij samen met de kapitein en crew. Niets is vervelender dan het invullen van een checklist die niet relevant is. We kunnen ook zorgen voor implementatie van het kwaliteits systeem in het jacht of fleet software systeem. Het uitvoeren van interne audits van kwaliteits systemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Safety & Compliance

Hulp nodig bij Safety & compliance?
Wij helpen u graag verder.

contact

Betrouwbare en transparante partner voor administratieve backoffice

Crewing & financial administration

Wij kunnen ontzorgen op het gebied van crewing. Van werving en selectie tot aan pay-rolling met externe partners. Ook het beheer van de financiële administratie van het jacht behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het opstellen van een jaarbudget en het administreren van de jacht uitgaven.

Crewing & financial administration

Hulp nodig bij Crewing & financial administration?
Wij helpen u graag verder.

contact

Met oog voor detail voeren we inspecties uit

Marine surveys

Wij kunnen ook inspecties uitvoeren en bijbehorende rapportages opleveren tijdens de bouw of voorafgaand aan de oplevering van een schip om de bouwkwaliteit te bevestigen en om ervoor te zorgen dat het schip wordt gebouwd volgens de overeengekomen specificaties in de verschillende stadia van de constructie.

Marine surveys

Hulp nodig bij Marine surveys op uw jacht?
Wij helpen u graag verder.

contact