Over ons

Wij zijn een dynamisch, enthousiast bedrijf, dat zich 100% inzet om uw projecten te realiseren. Wij leveren services voor privé jachten en commerciële schepen. Dit doen we voor een goede prijs op een professionele en veilige manier. Wij zijn klein en onafhankelijk maar werken samen met breed netwerk van ervaren partners.

U kunt bij ons terecht voor consultancy, nieuwbouw, refit, en technische service. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland maar ons netwerk reikt wereldwijd. Wij bieden maatwerk oplossingen en gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we kunnen helpen uw plannen te realiseren.

Over ons

Onze Diensten

Onze diensten

Onze Diensten

Hamarcon is uw full-service partner binnen de maritieme sector voor nieuwbouw, refits, conversions, technisch onderhoud en management.

Wij leveren services voor privé jachten en commerciële schepen.

Privé jachten

Commerciële scheepvaart

Bas Hardam : “Willen is kunnen; wij gaan tot het uiterste.”

Bas Hardam

Bas Hardam : “Willen is kunnen; wij gaan tot het uiterste.”

Bas is oprichter en eigenaar van Hamarcon BV. Vanaf zijn allereerste baan tot vandaag is hij werkzaam in de maritieme sector. Hij is een echte allrounder en heeft zijn vaarpapieren (Master/ Engineer certificate 500 GT/3000 kW) en ervaring als schipper. Sinds 2002 was hij als technisch manager verantwoordelijk voor de wereldwijde technische support van een vloot commerciële schepen. Naast het dagelijkse onderhoud overzag hij als projectleider de nieuwbouw en conversies van diverse schepen en sea-going vessels. In 2016 besloot hij een eigen bedrijf op te richten en zich ook meer toe te leggen op het technische management van privé jachten. Wie hemt kent, waardeert hem om zijn no-nonsense aanpak, zijn bak aan kennis en zijn tomeloze energie. Een rasechte aanpakker, die altijd bereikbaar is en daadwerkelijk die extra stap zet om uw plannen te realiseren.

Jim Boot : “Denken in oplossingen, niet in problemen”

Jim Boot

Jim Boot : “Denken in oplossingen, niet in problemen”

Op het gebied van owner’s representation en project management voor private yachting werken we nauw samen met WMC Superyachts. Jim Boot is de oprichter en eigenaar van WMC Superyachts. Jim heeft tientallen jaren ervaring in het omgaan met de meeste complexe problemen die moeten worden aangepakt bij het bouwen van een nieuw (mega)jacht of het uitvoeren van een grote verbouwing. Van de ontwerpfase via de contractonderhandelingen en het schrijven (of verbeteren) van de technische specificaties tot en met de daadwerkelijke bouwfase, het bewaken van de kwaliteit en voortgang van het project. Door weinig projecten tegelijk aan te pakken, zorgt hij ervoor dat alle aandacht die nodig is voor uw project beschikbaar is. Jim beschikt over excellente communicatieve vaardigheden en is een uiterst waardevolle schakel tussen klant en werf.

Onze Partners

Wij kunnen dit allemaal niet alleen. Daarvoor staat ons een uitgebreid netwerk van specialisten ter beschikking. Een greep uit onze partners:

Sintruije
Arnero
Pextra