Project management en superintendency voor commerciële schepen

Wij zijn professionals op het gebied van technisch onderhoud van commerciële schepen, zoals multi-purpose pontons, sleepboten, multicats en dredgers. We bieden services over de volle breedte van het beheer en onderhoud van schepen met het accent op technische ondersteuning. Wij helpen uw organisatie om schepen op een kostenefficiënte manier operationeel te houden, volgens geldende regels en regelgeving. Vanuit onze thuisbasis in Nederland gaan we de hele wereld over.

Project management en superintendency voor commerciële schepen

Wij zetten ons 100% in om uw doel te behalen

Consultancy & Project management

Wij kunnen de totale begeleiding verzorgen vanaf de tekentafel tot en met een varend, gecertificeerd schip. Onze ondersteuning kan natuurlijk ook op onderdelen ingezet worden, zoals het keurtraject voor de classificatie van een schip, de bouwbegeleiding, begeleiding van dokkingen of het management van een conversie. Dit is maatwerk en hangt of van de behoefte binnen uw organisatie. Wij gaan graag in gesprek om te kijken hoe wij uw doelen kunnen helpen realiseren.

Consultancy & Project management

Hulp nodig bij Consultancy & Project management?
Wij helpen u graag verder.

contact

24/7 technical support

Technical management

Wij kunnen het totale technische management van schepen uit handen nemen. Dat kan op basis van een onderhoudscontract, op inhuurbasis als externe superintendent of op ad hoc basis. Wij bieden 24/7 technische ondersteuning. Hiervoor werken wij samen met een netwerk van ervaren, vakbekwame engineers en specialisten. Dit is noodzakelijk vanwege de technische complexiteit en de noodzakelijke snelheid van handelen in het geval van storingen. Hierdoor hebben wij toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring die veelal vereist is. Onze specialisten zijn inzetbaar zijn voor o.a. de volgende services:

 • Technical engineers / monteurs voor reparatie en onderhoud
 • Motor & generator revisie / overhaul
 • Inbouw, uitbouw en reparaties van motoren, pompen en diverse technische installaties
 • Asuitlijningen van motoren en pompen met een gecertificeerd laser uitlijnsysteem
 • Trouble shooting
Technical management

Hulp nodig bij Technical management?
Wij helpen u graag verder.

contact

Inspecties op locatie, wereldwijd

Surveying

Wij verzorgen inspecties op locatie, wereldwijd. Denk hierbij aan inspecties op uw uitrusting, van schades tot het onderzoeken van incidenten. Ook surveying in het kader van bouwbegeleiding is mogelijk.

Surveying

Hulp nodig bij Surveying?
Wij helpen u graag verder.

contact

Van idee naar uitvoerbaar ontwerp

Engineering

U denkt aan een conversie, aanpassing in de constructie of nieuwbouw? Daarvoor heeft u technische tekeningen nodig. Wij kunnen u adviseren in alle bouwkundige en technische zaken voor uw schip en uitrusting. Dat kan op ad hoc basis in de vorm van een direct consult of als meer langdurige begeleiding tijdens een afgebakend project. Binnen ons netwerk werken we samen met specialisten zodat we uw concept uitvoerbaar maken kunnen maken in de vorm van:

 • Concept- en ontwerptekeningen
 • Werkplaats tekeningen
 • Calculaties
 • Digitale 3D renderingen
Engineering

Hulp nodig bij Engineering?
Wij helpen u graag verder.

contact

Betrouwbare partner voor ontwikkeling van management systemen

Quality management

Wij helpen u bij de ontwikkeling van management systemen conform geldende normen en/of codes. Denk hierbij aan:

 • Management systemen ISM en ISPS Code
 • Handboeken benodigd voor het classificeren van schepen; SEEMP, Ballast Water Management Plan (BWMP), SOPEP Manual, IHM report, en Type Rating Training Manual.
 • Uitvoeren en/of toetsen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie door een gecertificeerd Arbo Kerndeskundige (HVK) met ervaring in de scheepvaartindustrie.
 • Uitvoeren van (Interne) audits door een Lead auditor ISO 9001:2015 & auditor ISM/ISPS/MLC, Risk Assessments en Job Hazards Analysis.
 • Implementatie van het onderhouds- en kwaliteitssysteem in de fleet software applicatie.
Quality management

Hulp nodig bij Quality management?
Wij helpen u graag verder.

contact

Verkoop en verhuur van marine equipment

Marine equipment

Voor de uitrusting van uw schepen of de mobilisatie voor een project bieden we verhuur van equipment aan. Van klein materieel zoals ankers, boeien en fenders tot deck equipment zoals kleine kranen, hydraulic powerpacks en lieren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Marine equipment

Hulp nodig bij Marine equipment?
Wij helpen u graag verder.

contact